Dăncesc Florentina Giorgiana

POVESTEA MEA

 Născută în zona banatului montan și crescută la poalele munților, tatăl meu a avut grijă să îmi implementeze încă de mic copil, cât de frumoasă este natura, cât de multe ne poate oferii ea. Îmi amintesc cu drag cum mă avertiza de fiecare dată când mâncam ceva prăjit sau dulciuri din comerț, îndrumându-mă cu drag spre grădinuța lucrată de mâinile lui pricepute .Așadar pe parcursul anilor, am ales să caut cât mai multe informații despre cum funcționează corpul nostru înțelegând că pentru a sta departe de, diferite patologii este necesar să știm ce alimente introducem în organism, ce conțin acele alimente de-asemenea și ce beneficii aduc. Astfel a luat naștere și ideea acestui proiect personal (DRAGOSTE-PENTRU-CORP)pe care îmi doresc să îl împărtășesc cu cât mai multe persoane.

WWW.DRAGOSTEPENTRUCORP.COM este locul perfect pentru mine, locul unde pot scrie tot ce am învățat, tot ce consider că ne este folositor nouă, tuturor. 

   Am obținut titlul de Tehnician Nutriționist în cadrul cursului de nutriție organizat de Fitness Education  School, aici am căpătat cunoștințe despre :

  • Principiile alimentare și valoarea nutritivă

  • Metode de gastrotehnie

  • Alimentația copiilor, adolescenților și sportivilor

  • Alimentația femeilor  gravide, a bătrânilor cât și cea rațională în colectivități
     

Din păcate trăim într-o țară unde educația nutrițională nu este la un nivel foarte înalt. În mare parte românului îi place să mănânce cât mai mult și cât mai caloric fără a avea un echilibru în farfurie, fără a cunoaște un minim necesar despre ce este sănătos sau ce putem evita pentru a ne menține sănătatea corpului nostru drag. Scopul meu este să ajut ,să susțin și să inspir cât mai multă lume. Să implementez obiceiuri noi ,de-asemenea să construiesc o comunitate frumoasă, cu persoane dornice de o schimbare. In încheiere 

  • Iubiți-vă corpul, oferiții dragostea de care are nevoie pentru a putea funcționa corect, aveți o șansă în această viață , profitați de ea. Vă invit la SĂNĂTATE!

Pașii mărunți conduc spre rezultate mărețe!

Multumiri
Multumiri

Sunt recunoscătoare tatălui meu pentru bazele implementate în copilărie.🖤

Mulțumesc soțului meu pentru sprijinul și încrederea oferită!

Mulțumesc întregii familii pentru suport și încurajare!

Sunt recunoscătoare pentru că sunt o bucățică din acest Univers fascinant.

Lasă un răspuns